Bedrijfslogo's en etiketten (in verschillende stijlen en met verschillende technieken) zijn doorgaans wat minder bewerkelijk dan portretten of schilderijen met een ander thema. Na overleg met de opdrachtgever worden eerst schetsen gemaakt zodat een keus kan worden gemaakt over vorm en stijl. Hierna wordt het gekozen ontwerp verfijnd en uitgewerkt en na goedkeuring gebruikt in overleg met de graficus en de typograaf. Het hele proces kan binnen enkele weken klaar zijn.

Omdat logo's in het publieke domein zichtbaar zijn laat ik maar een paar voorbeelden zien op deze site. Links de originele ontwerpen zonder bewerking, ouderwets getekend en gekleurd, dus niet ontworpen met een computer-tekenprogramma of samengesteld uit beeldmateriaal van het internet. Rechts de toepassing in het uiteindelijke resultaat met belettering en digitaal gedrukt.

          

 

                 

 

 

 

Ik werk met een grafisch bedrijf in Ommen samen voor de typografie en het verwerken tot een digitaal aangeleverd beeld, dat gedrukt of geprint kan worden op textiel, kunststof, metaal en papier. Uiteraard kan ook een ander grafisch bedrijf van uw keuze worden ingeschakeld.